Assenaar gewond na te zijn aangevallen door man met mes

Assen – De politie is op zoek naar de verdachte en getuigen van een maandagavond gepleegd steekincident op de Tuinstraat.

Hierbij fietste een 43-jarige Assenaar vanuit de richting van de Bremstraat in de richting van winkelcentrum Vredeveld. Op de Tuinstraat werd hij aangesproken door een onbekende man die hem om geld vroeg.

Toen de Assenaar zei geen geld bij zich te hebben werd hij door de andere man met een mes aangevallen en raakte hierbij gewond aan zijn arm en buik.

De verdachte rende vervolgens in de richting van het winkelcentrum. Het slachtoffer is hierna naar huis gefietst waarna na enige tijd de politie werd gebeld. De man moest zich onder doktersbehandeling stellen.

De politie stelde een onderzoek in maar heeft de verdachte niet meer aangetroffen.

De man met het mes was een blanke man van 50 – 55 jaar oud, kort grijs haar, smal postuur en kleiner dan 1.88. Hij sprak accentloos Nederlands. Over de kleding van de onbekende verdachte kon het slachtoffer niets verklaren.