Politie zoekt getuigen en doorgereden fietser na ongeluk in Zwolle

Gepubliceerd door Angelo Hessel op

Zwolle – De politie in Zwolle is op zoek naar getuigen, maar ook een fietser die is doorgereden na een ongeval dat plaatsvond op de Nieuwe Deventerweg op woensdag 15 november. Een andere fietser raakte daarbij gewond.

Het slachtoffer, een 57-jarige inwoner van Zwolle, raakte die woensdag omstreeks 07.10 uur gewond nadat hij ten val was gekomen op de Nieuwe Deventerweg.

De man was op weg van Zwolle Zuid naar het station toen hij rond dat tijdstip net voor het tunneltje werd ingehaald door een andere fietser die hem vervolgens afsneed, waardoor de 57-jarige kwam te vallen.

Het slachtoffer moest met verwondingen naar het ziekenhuis, de andere fietser was doorgereden. De politie sluit niet uit dat de andere fietser het ongeval niet heeft gemerkt: hij zou met oordopjes in hebben gereden. Het zou een jonge man zijn van rond de 20 jaar met zwart haar en witte oordopjes.

De politie komt graag met hem in contact, maar ook met getuigen die het ongeval wellicht hebben zien gebeuren of die weten wie de doorgereden fietser is. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

Categorieën: Nieuws