Politie houdt verdachte aan na woningoverval

Opeinde – De politie heeft vrijdagmiddag een verdachte aangehouden na een overval op een woning aan de Nijtap in Opeinde.
De overval op de woning vond vrijdagmiddag rond 16.00 uur plaats. Op dat moment was de 47-jarige bewoonster alleen thuis. Ze hoorde geluiden op het erf en ging buiten kijken. Daar trof ze twee mannen aan. Omdat ze het niet vertrouwde is ze de woning weer ingelopen, maar toen kwamen de mannen achter haar aan en drongen de woning binnen. Ze eisten geld en doorzochten de woning. Het is nog onbekend of er iets is weggenomen. Tijdens een schermutseling raakte de vrouw licht gewond. Zij is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Op enig moment hebben de mannen de woning verlaten. Daarop werd de politie gealarmeerd. Een van de verdachten is in de omgeving aangehouden. De politie is nog op zoek naar de tweede verdachte. Het onderzoek is in volle gang.

Kijk ook op onze Facebook > www.facebook.com/Newspowernl/