Politie doet onderzoek naar brand in café Het Geveltje in Coevorden

Gepubliceerd door Angelo Hessel op

Coevorden – In de nacht van zondag 31 mei op maandag 1 juni is er tussen 02.00-03.00 uur brand uitgebroken in een café Het Geveltje aan de Friesestraat in Coevorden waarbij een persoon om het leven is gekomen. Onderzoek heeft uitgewezen dat het slachtoffer de 58-jarige eigenaar van het café is.

Getuigen
De politie doet nader onderzoek naar de wijze waarop de brand is ontstaan. Daarom komt de politie graag in contact met mensen die de eigenaar van het café zondag 31 mei nog hebben gezien of gesproken.

Ook zijn ze op zoek naar mensen die in de nacht van 31 mei op 1 juni tussen 02.00 en 03.00 uur in de omgeving van het café Het Geveltje aan de Friesestraat zijn geweest en die wellicht meer kunnen vertellen over het tijdstip waarop de brand is ontstaan.

Daarnaast zijn ze specifiek op zoek naar een persoon – vermoedelijk in donkere kleding – die na het uitbreken van de brand in de omgeving van het pand door een getuige werd gezien en in de richting van het station liep. Deze persoon heeft wellicht bruikbare informatie voor het onderzoek.

Beelden
Bent u in het bezit van camerabeelden? Dan vraagt de politie u met klem deze met hen te delen. Denk daarbij ook aan bijvoorbeeld dashcambeelden of filmpjes die gemaakt zijn door een smartphone.

Informatie
De  politie wil er graag achter komen wat zich precies heeft afgespeeld. Heeft u informatie over deze brand? Heeft u bijvoorbeeld iets afwijkends gezien dat mogelijk verband houdt met de brand of heeft u iets gehoord? Uw informatie kan van belang zijn voor het onderzoek, hoe klein dan ook. Neem contact met de politie op door de Opsporingstiplijn te bellen op 0900-8844 of maak gebruik van het tipformulier. Liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of gebruik het meldingsformulier van M-online.

Categorieën: Groot Nieuws