Drie gewonden bij frontale botsing

Gepubliceerd door Angelo Hessel op

Appingedam – Drie mensen raakten dinsdagavond gewond bij een frontale aanrijding op de aansluiting van de provinciale weg N33 op de N360 bij Appingedam.

Het ongeluk werd veroorzaakt door een 23-jarige automobilist uit Delfzijl die op de op- en afrit op de verkeerde weghelft belandde en op een tegemoet komende auto, bestuurd door een 71-jarige inwoonster van Appingedam, botste. Een 47-jarige automobilist uit Appingedam reed vervolgens achterop de wagen van de 71-jarige.

De 23-jarige bleek geen rijbewijs te bezitten, zijn auto was niet verzekerd. De Delfzijlster werd met vermoedelijk letsel aan het bovenlichaam in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De bij de 71-jarige inzittende echtgenoot (76) werd met soortgelijke verwondingen eveneens naar een ziekenhuis gebracht. De 71-jarige bestuurster liep licht letsel op. De 23-jarige Delfzijlster verklaarde dat zijn wagen in de bocht was uitgebroken waarna hij op de verkeerde weghelft was terecht gekomen. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

dsc4063

Categorieën: Groot Nieuws