Meisje komt om bij verkeersongeval, automobilist doorgereden (update)

Zuiderwoude – De politie stelt een onderzoek in naar een vermoedelijk verkeersongeval op de Zeedijk in Zuiderwoude waarbij een meisje om het leven is gekomen. De andere partij was niet meer op de plaats van de aanrijding aanwezig.

Het meisje werd omstreeks 04.00 uur aangetroffen. Reanimatie mocht niet meer baten.

De politie doet nader onderzoek naar de toedracht en roept getuigen en betrokkenen op zich te melden via 0900-8844.

Update: Overleden meisje Zuiderwoude geïdentificeerd

Zuiderwoude – Het meisje dat zaterdagmorgen overleden is aangetroffen op de Zeedijk in Zuiderwoude is inmiddels geïdentificeerd. Het betreft een 14-jarige inwoonster van Marken. Zij was in de nacht als vermist gemeld. Het onderzoek zet zich in volle breedte voort.

De politie roept nog steeds getuigen en betrokkenen op zich te melden via 0900-8844. Dit kan desgewenst anoniem via misdaad anoniem, 0800-7000.