Man (58) doodgeschoten op straat

Gepubliceerd door Angelo Hessel op

Rotterdam – Bij een schietincident op de Clazina Kouwenbergzoom is vrijdagavond een 58-jarige Rotterdammer om het leven gekomen.

Hulpverleners troffen de man zwaargewond aan. Pogingen om hem te reanimeren mochten niet baten. Hij overleed ter plekke.

Een speciaal rechercheteam onderzoekt de zaak en spreekt graag met getuigen.

Omwonenden hoorden om 22:15 uur meerdere schoten en belden 112. Hulpdiensten konden helaas niets meer voor het slachtoffer betekenen. Ondanks pogingen de man te reanimeren, overleed hij ter plekke.

Direct werd een onderzoek in de omgeving gestart. Er is met getuigen gesproken en vandaag gaat dat onderzoek verder. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Brandende auto
Op de Akkerwinde in Capelle aan den IJssel, niet ver van de Clazina Kouwenbergzoom, werd kort na het schietincident een brandende auto aangetroffen. We vermoeden dat het de vluchtauto is en hebben uitvoerig sporenonderzoek verricht.

Informatie
Heeft u meer informatie over dit incident, heeft u de dader(s) en de vluchtauto gezien, heeft u camerabeelden? Bel dan met 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in. Wilt u liever anoniem blijven? Bel M. 0800-7000.

Waardevolle informatie of sterke vermoedens kunt u ook strikt vertrouwelijk melden via Team Criminele Inlichtingen, 079 – 3458999.

Kijk voor meer informatie hierover op https://www.politie.nl/themas/team-criminele-inlichtingen.html

Klik op > Tipformulier

Foto: Pixabay.com

Categorieën: Binnenland