Man beroofd bij vuurwerkdeal

Blerick – Een man die illegaal vuurwerk wilde kopen is op 1e Kerstdag beroofd van 1900 euro. Op het moment dat de deal zou plaatsvinden bedreigde de verkoper hem met en mes en beroofde hem van ruim 1900 euro. Van de verkoper ontbreekt elk spoor.

Op 1e Kerstdag rond het middaguur, zou de verkoop plaatsvinden. Een 34-jarige man uit Veldhoven kwam met zijn auto naar Blerick om het vuurwerk te kopen. Het slachtoffer trof de verkoper in Blerick en de man stapte bij hem in de auto. In plaats van vuurwerk te leveren bedreigde de verkoper het slachtoffer met een mes en beroofde hem van 1900 euro die hij bij zich had. De verdachte vluchtte vervolgens te voet.

Burgernetbericht en buurtonderzoek
De politie heeft direct na de beroving een burgernetbericht verstuurd en is gestart met een buurtonderzoek. De verdachte is nog niet getraceerd. Heeft u rond het middaguur iets gezien in de buurt van de Gosewijnstraat? De verkoper droeg een rood-zwart trainingspak en een zwarte jas met een witgrijze bontkraag.

Heeft u informatie over de persoon die illegaal vuurwerk wilde verkopen? Meld het bij de politie via 0900-8844. Op de speciale themapagina van politie.nl is veel informatie over vuurwerk terug te vinden.

Archieffoto: Newspower.nl