Jongen sust ruzie en wordt beroofd van bromfiets

Gepubliceerd door Angelo Hessel op

Breda – Een 16-jarige jongen werd vrijdagavond 27 september beroofd van zijn bromfiets toen hij op de Karnemelkstraat een ruzie probeerde te sussen. De politie doet onderzoek naar de verdachten.
De jongen reed die avond rond 22.30 uur stapvoets door de Karnemelkstraat. Een 16-jarige vriend liep ernaast. Ter hoogte van de Markendaalseweg kreeg die vriend onenigheid met een groepje jongens en kreeg hierbij meerdere klappen in zijn gezicht en trappen tegen zijn lichaam. De bestuurder van de bromfiets probeerde de ruzie te sussen, maar voelde ineens pijn en kreeg een schok in zijn nek. Mogelijk werd door een van de ruziemakers een taser gebruikt. De jongen rende snel weg en liet zijn bromfiets achter. Niet veel later bleek zijn bromfiets te zijn meegenomen. Beide slachtoffers deden aangifte.

Bent u getuige?
De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

Foto: Pixabay.com

Categorieën: Binnenland