Melk op de weg, auto tegen boom!

Ruinen – In de omgeving van Ruinen is  een auto van de weg geraakt door een plas melk op de weg. De gladde plas maakte dat de auto vanochtend een boom raakte. Er raakte niemand gewond.

De beschadigde auto moest worden afgesleept. De brandweer heeft het wegdek gereinigd.

Foto&Video: Freddie Prins/MeterNieuws.nl

 

 

 

 

 

 

 

Een automobilist die op de Schapenstreek in Ruinen reed meende dat bij deze zomerse temperaraturen geen glad wegdek meer kon verwachten . Echter op een bepaald moment had hij geen controle meer over zijn voertuig nadat hij in een slip raakte. De auto kwam tot stilstand tegen een boom. De bestuurder raakte wonderwel niet gewond. Onderzoek van het wegdek leerde dat de automobilist was geslipt op een laagje melk dat op de weg lag en het wegdek glad had gemaakt. De brandweer heeft het wegdek vervolgens weer schoon gespoten waarna de weg weer berijdbaar was. De betreffende auto moets gezien de schade door een berger worden afgesleept.