Meppel: man en vrouw opgepakt na mishandeling conducteur en agent

Meppel – De politie hield zondagmiddag een man en een vrouw aan als verdachte van mishandeling.
Na een melding van een mishandeling in een trein door een man werd deze opgewacht op het station aan de Stationsweg in Meppel.

Daar verklaarde de conducteur geslagen te zijn door de 23-jarige uit Almere afkomstige man. Deze bleek tijdens controle te reizen op het vervoersbewijs van een ander persoon waarbij tevens de foto was weggekrast.

De 35-jarige uit Drachten afkomstige vrouw bleek wel een geldig vervoersbewijs te hebben maar had niet ingecheckt. Toen beiden hiervoor bekeurd werden viel de man de conducteur aan waarbij tijdens de worsteling de kleding van de conducteur werd vernield en hij mishandeld werd.

Ook beledigde de verdachte de conducteur. Op het station werd de man vervolgens aangehouden waarna de vrouw een politieagent aanviel en ook werd aangehouden.

Foto: Politie.nl