Volkswagen Golf GTI gestolen na inbraak in Leek

 

Leek – Maandagmorgen, 23 oktober 2017, kreeg de politie een melding om te gaan naar de Schans te Leek. Aldaar had een woninginbraak plaatsgevonden. De bewoonster was er achter gekomen dat men ’s nachts haar woning was binnengekomen.

Binnen had men alles overhoop gehaald. Er zijn diverse goederen weggenomen, waaronder een televisie, een Playstation 4 en geld. Ook zijn de reservesleutels van het voertuig van de aangeefster weggenomen. Daardoor is ook het voertuig, een Volkswagen Golf GTI, voorzien van kenteken 69-ZKP-5, weggenomen.

Mocht u vannacht iets bijzonders hebben gezien of gehoord, of mocht u dit voertuig zien rijden of hebben zien rijden na vanmorgen, omstreeks 09:00 uur, meldt u zich dan via 0900-8844 of via een PB. Anoniem melden mag natuurlijk via 0800-7000

Foto: Politie Ommelanden-West – Facebook