Steekincident bij water Winschoterkade

(VIDEO) Groningen – De politie heeft twee mannen van 32 en 33 jaar, beiden uit Groningen, aangehouden voor een steekincident aan de Winschoterkade.

Op Nieuwjaarsochtend rond 07:10 uur kwam er een melding binnen dat er een persoon te water was geraakt aan de Winschoterkade. Nadat de eerste agenten ter plaatse waren hebben zij de man uit het water geholpen en bleek hij meerdere steekwonden te hebben.

Tevens werd in de omgeving nog een gewonde man aangetroffen, ook met steekwonden. In eerste instantie leek het te gaan om twee gewonde mannen in het water. Dit bleek onjuist een verdachte lag in het water en de andere werd in de omgeving aangetroffen. Beiden zijn overgebracht naar het ziekenhuis en worden behandeld aan hun verwondingen. De mannen zijn aangehouden. De recherche is een onderzoek gestart naar de toedracht.

Getuigenoproep

Getuigen die iets gezien hebben van het steekincident en/of andere informatie hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto & Video: 112Nederland.nl