Bloemen op plek van fataal ongeluk

(VIDEO) Groningen – In Groningen zijn zondagochtend bloemen voor de slachtoffers van het fatale verkeersongeluk neergelegd. Zaterdagavond kwam een auto met vier inzittenden naast De Friesestraatweg in een diepe sloot terecht.

Twee inzittenden lagen bij aankomst van de hulpdiensten buiten de wagen. Een in het water en een ander op de walkant.

Twee zaten slachtoffers nog in het voertuig dat geheel onder water was verdwenen. De auto moest eerst door de brandweer worden opgetakeld om bij de slachtoffers te komen. Een slachtoffer overleed kort na het ongeval. De andere twee in het ziekenhuis. Een vierde man raakte gewond.

Het drietal, 18 en 19 jaar uit Sappemeer en 21 jaar uit Hoogezand zat samen met een 19-jarige uit Westerbroek in een auto die door onbekende oorzaak van de weg is geraakt en op de kop in een naast de rijbaan gelegen sloot terecht kwam.