Man aangehouden na brandstichting

Leeuwarden – Afgelopen nacht om 02.10 uur kreeg de politie en brandweer de melding van een autobrand op de Vincent van Goghstraat in Leeuwarden. Ter plaatste gekomen bleek dat een personenwagen al volledig in brand stond. De auto was eerder die dag gestolen na een conflict en de politie was op de hoogte wie de mogelijke verdachte was.De verdachte, een 46-jarige inwoner van Leeuwarden, werd om 03.35 uur gezien op de Oostersingel door agenten, hij werd aangehouden voor de vermoedelijke brandstichting. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Bent u getuige geweest van de brandstichting of heeft u een verdachte situatie gezien rond het genoemde tijdstip? Neem dan telefonisch contact op met 0900-8844.

Heeft u informatie maar wenst u liever anoniem te blijven, neem dan telefonisch contact op met Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000. Foto: politie Friesland
Kijk ook op onze Facebook > www.facebook.com/Newspowernl/