Steen vanaf viaduct op auto van vader en dochter gegooid

Hengelo – Een 18-jarige vrouw uit Losser en haar 55-jarige vader zijn met de schrik vrij gekomen toen zaterdagavond 17 december een steen op hun auto werd gegooid vanaf een viaduct over de A1. Beiden liepen geen ernstig letsel op.
De bestuurster en haar vader reden rond 23.40 uur over de A1 in de richting van Oldenzaal. Ter hoogte van het viaduct Europalaan hoorden ze een knal en voelden ze glassplinters. De voorruit bleek vernield te zijn. Dit is zeer vermoedelijk ontstaan doordat een steen of ander voorwerp vanaf het viaduct op de auto gegooid is.

De gealarmeerde politie is direct in de omgeving op zoek gegaan naar de daders, maar er werd niemand aangetroffen.

De politie roept personen op zich te melden als ze zaterdagavond op of in de omgeving van het viaduct of de Europalaan iets gezien hebben dat met de zaak te maken kan hebben. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844.

Kijk ook op onze Facebook > www.facebook.com/Newspowernl/