Vierde verdachte aangehouden voor fatale woningoverval Gees

Gees – Dinsdagochtend 13 december is in Nederland een 24-jarige Belg aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de gewelddadige woningoverval in Gees op donderdagochtend 30 juni. Door het gebruikte geweld kwam de 69-jarige bewoner om het leven.
Eerdere aanhoudingen
Door gedegen recherchewerk wist het onderzoeksteam op 17 oktober een 27-jarige Amsterdammer aan te houden op verdenking van betrokkenheid bij deze overval. Een tweede verdachte, een 21-jarige Belg, werd op woensdag 26 oktober aangehouden in België.

Op 5 december werd een 26-jarige Belg aangehouden. Alle verdachten zitten nog vast.
Justitie heeft om de overlevering van de 21-jarige Belgische verdachte gevraagd en dat is inmiddels door de Belgische autoriteiten toegewezen. De daadwerkelijke overlevering is uitgesteld omdat hij nog een gevangenisstraf in België uit moet zitten.
Er kan nog niet meer informatie worden gedeeld omdat het onderzoek nog loopt. Het onderzoeksteam sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Kijk ook op onze Facebook > www.facebook.com/Newspowernl/