Vrouw (21) ernstig gewond bij verkeersongeluk in Alteveer

(VIDEO) Alteveer (Dr) – Bij een ongeval op de Hendrikus Zomerweg in Alteveer raakte maandagochtend een 21-jarige bestuurster uit Hardenberg zwaargewond. Door nog onbekende oorzaak reed zij rond vier uur met de auto tegen een boom.
Twee andere inzittenden, jongemannen van 20 en 22 jaar oud,  tevens uit Hardenberg, raakten ook gewond.

De aard van hun verwondingen is onbekend. Alle inzittenden werden naar het ziekenhuis gebracht.

In eerste instantie leken de verwondingen van de bestuurster mee te vallen. Later in het ziekenhuis bleken de verwondingen ernstig te zijn. De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Kijk ook op onze Facebook > www.facebook.com/Newspowernl/

Foto & Video: Harm Halfmouw / MeterNieuws.nl