Derde aanhouding voor fatale woningoverval Gees

Gees – De politie heeft maandagmiddag 5 december een 26-jarige Belg aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de gewelddadige woningoverval in Gees op donderdagochtend 30 juni. Door het gebruikte geweld kwam de 69-jarige bewoner om het leven.
Eerdere aanhoudingen
Door gedegen recherchewerk wist het onderzoeksteam op 17 oktober een 27-jarige Amsterdammer aan te houden op verdenking van betrokkenheid bij deze overval. Een tweede verdachte, een 21-jarige Belg, werd op woensdag 26 oktober aangehouden in België. Beide verdachten zitten nog vast.
Justitie heeft om de overlevering van de 21-jarige Belgische verdachte gevraagd en dat is inmiddels door de Belgische autoriteiten toegewezen. De daadwerkelijke overlevering is uitgesteld omdat  hij nog een gevangenisstraf in België uit moet zitten.
Er kan nog niet meer informatie worden gedeeld omdat het onderzoek nog loopt. Het onderzoeksteam sluit meerdere aanhoudingen niet uit.
Lees ook > www.newspower.nl/2016/11/25/tweede-verdachte-opgepakt-voor-fatale-woningoverval-gees/