Archieffoto Newspower: brandweermannetje Peter

(Foto’s) Barger-Compascuum – De toen 6-jarige Peter Schepers uit Emmen kwam samen met zijn vader naar een woning aan de Limietweg in Barger-Compascuum waar de brandweer van Emmen en Klazienaveen een schoorsteenbrand bestreden.

Peter is tot op de dag van vandaag enorm geïnteresseerd in alles wat met de brandweer heeft te maken. Hij zat ook een aantal jaren bij de jeugdbrandweer in Coevorden. (Deze foto’s zijn gemaakt op vrijdagavond 10 februari 2006)

vrij-schoorsteenbrand-limietweg-barger-compascuum-065

vrij-schoorsteenbrand-limietweg-barger-compascuum-037-kopie

vrij-schoorsteenbrand-limietweg-barger-compascuum-063

vrij-schoorsteenbrand-limietweg-barger-compascuum-064

vrij-schoorsteenbrand-limietweg-barger-compascuum-041

vrij-schoorsteenbrand-limietweg-barger-compascuum-060

vrij-schoorsteenbrand-limietweg-barger-compascuum-062