Politiehelikopter en Mobiele Eenheid ingezet bij zoekactie vermiste Emmense

Emmen – De zoekactie naar de vermiste Aaltje de Vriezer – Meems uit Emmen wordt uitgebreid. Er worden honden en een helikopter ingezet om de 65-jarige vrouw terug te vinden.

Aaltje de Vriezer – Meems is gisteren rond 14.00 uur lopend met rollator vertrokken vanuit de Laan van de Iemenhees in de wijk Emmerhout.

Ze is volgens de politie afhankelijk van medicatie en slecht ter been.

De vrouw draagt een zwarte jas tot op de knieën. Ze draagt een paarse bril en heeft een bruine pruik. Als ze die niet opheeft, heeft ze kort grijs haar.

De politie verzoekt mensen die Aaltje de Vriezer – Meems hebben gezien of weten waar zij is contact op te nemen.

Emmen – In Emmen wordt Aaltje de Vriezer – Meems vermist. De oudere vrouw is gisteren lopend met rollator vertrokken vanuit de Laan van de Iemenhees in de wijk Emmerhout.

De vrouw is volgens de politie afhankelijk van medicatie en slecht ter been.

De Vriezer-Meems draagt een zwarte jas tot op de knieën. Ook draagt ze een paarse bril. Ze heeft bruin / grijs haar.

Update: De Mobiele Eenheid (ME) hielp vanmiddag bij de zoektocht naar de vermiste Aaltje de Vrieze-Meems uit Emmen.

De politie hoopt met de inzet van de ME de kans dat de 65-jarige vrouw wordt teruggevonden, te vergroten. Een zoektocht met een politiehelikopter en met honden leverde eerder vandaag niets op. De vrouw is sinds gistermiddag vermist.
De Mobiele Eenheid zocht in de buurt van het winkelcentrum in de wijk Emmerhout. De zoekactie wordt waarschijnlijk uitgebreid naar bospercelen in de omgeving.

Archieffoto: Newspower