Roden: zoektocht naar vermiste 56-jarige vrouw

Roden / Leek – De politie is een zoektocht begonnen naar een vermiste vrouw uit Nietap. De 56-jarige Ineke van der Graaf is gistermorgen lopend van huis vertrokken en sindsdien heeft haar familie niks meer van haar gehoord.

Gistermiddag is al een Burgernetmelding verstuurd, maar dat leverde niks op. Vanochtend heeft een politiehelikopter een natuurgebied tussen Roden en landgoed Nienoord bij Leek afgezocht, meldt een politiewoordvoerder.

Ook zijn agenten en familieleden van de vrouw in het gebied naar haar op zoek. Er zijn geen aanwijzingen voor een misdrijf. Ook gaat de politie er niet vanuit dat ze depressief is.

Van der Graaf is 1.70 meter lang, tenger en heeft blond haar. Ze draagt een donkere jas, een zwarte broek en zwarte sportschoenen. De politie roept mensen die haar zien op 112 te bellen.