Man en vrouw stelen televisies uit vakantiehuisjes

Dalen – De politie Zuidoost Drenthe heeft op zondag 6 november een 20 jarige man en een 40 jarige vrouw aangehouden. Ze worden verdacht van inbraak in meerdere vakantiehuisjes aan de Reindersdijk in Dalen.

De politie kreeg zaterdag de melding van de beheerder dat er in meerdere vakantiehuisjes was ingebroken. Uit de huisjes waren televisies weggenomen. Oplettende medewerkers van de beveiliging zagen de volgende dag een verdachte auto in de buurt van de vakantiehuisjes staan. Onderzoek heeft geleid tot het aantreffen van de buit en de aanhouding van de twee verdachten. De auto en de goederen zijn in beslag genomen. De politie doet nader onderzoek naar de rol van de twee verdachten bij de inbraken in de vakantiehuisjes. Ook wordt er bekeken of zij voor andere inbraken in aanmerking komen.

Bent u getuige van de inbraken of heeft u andere informatie over deze zaak, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem.