Meisje (17) aangerand in trein

Rijssen – Gisteravond 1 november werd in de trein van Deventer richting Enschede melding gemaakt van een aanranding. Op het station in Rijssen kon een verdachte worden aangehouden en het slachtoffer worden opgevangen.

Rond 20.15 uur zat het 17-jarige slachtoffer in de trein toen ze door een voor haar onbekende man werd betast. De conducteur op de trein had de situatie snel door en greep direct in en alarmeerde de politie. Agenten konden op het station van Rijssen na aankomst van de trein, een 35-jarige verdachte uit Almelo aanhouden. Het meisje was behoorlijk geschrokken door het incident.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar treinreizigers in diezelfde trein die de aanranding hebben gezien. Het incident gebeurde rond 20.15 uur, in de stoptrein tussen het station Deventer en Rijssen.

Bent u getuige geweest? Belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844. De zedenpolitie in het district Twente heeft de zaak in onderzoek.

Foto: Pixabay.com