Politie doet inval horecapand wegens drugshandel

Hoogeveen – De politie heeft zaterdagnacht een inval gedaan in een club aan de Grote Kerkstraat. Er waren aanwijzingen bij de politie binnen gekomen dat er vanuit dit pand gedeald zou worden in drugs.

Rond twee uur in de nacht werden er 38 personen binnen aangetroffen die alle met behulp van een drugshond zijn gecontroleerd op het bezit van drugs. Bij zes personen werden drugs aangetroffen. Het ging daarbij zowel om soft als vermoedelijk om harddrugs.

Alle drugs zijn in beslag genomen en zullen nog worden getest. Van de mensen die de drugs bij zich hadden is de identiteit vastgesteld. Na de politieactie heeft de gemeente Hoogeveen deze club per direct gesloten voor een periode van zes maanden.

Kijk ook op onze Facebook > www.facebook.com/Newspowernl/