Twee zwaargewonden bij verkeersongeval A28

(VIDEO) Rouveen – Bij een verkeersongeluk op de A28 bij Rouveen zijn afgelopen nacht twee mensen ernstig gewond geraakt. Bij het ongeluk waren drie voertuigen betrokken. De snelweg is een tijd afgesloten geweest.

Een personenauto en een busje botsten door nog onbekende oorzaak op elkaar. Een tweede personenauto botste er vervolgens bovenop. De bestuurder van het busje en van de eerste personenauto raakten bekneld en moesten uit de auto worden bevrijd. Ze zijn beiden met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

De inzittenden van de andere personenauto kwamen met de schrik vrij.

De A28 is een tijd afgesloten geweest om de ravage op te ruimen en om onderzoek te doen.

Kijk ook op onze Facebook > www.facebook.com/Newspowernl/

 Foto & Video: Klaas Lunshof / MeterNieuws.nl