Automobiliste verkeersongeluk Klazienaveen-Noord overleden

(VIDEO) Klazienaveen-Noord –  De vrouw die gisteravond rond tien uur betrokken was bij een eenzijdig verkeersongeval langs het Scholtenskanaal Oostzijde in Klazienaveen-Noord, is overleden.

Het gaat om een 85-jarige vrouw uit Emmen.

De vrouw raakte achter het stuur onwel en botste daarna frontaal tegen een boom. Pogingen van hulpverleners om de vrouw te reanimeren mochten niet meer baten.

Vorig bericht: Klazienaveen Noord – Op het Scholtenskanaal Oostzijde in Klazienaveen-Noord is woensdagavond rond tien uur een automobiliste tegen een boom gereden. De  vrouw reed richting Klazienaveen toen ze door onbekende oorzaak rechts van de weg raakte en tegen een boom botste. De vrouw werd ter plaatse gereanimeerd, het is nog niet bekend hoe het slachtoffer eraan toe is. De traumahelikopter kwam ook ter plaatse.

Een bestuurder van een taxibus heeft bij het ongeluk eerste hulp verleend, korte tijd later werd een passagier die in zijn bus zat onwel, deze is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.
De technische verkeerspolitie (VOA) heeft gisteravond onderzoek gedaan. De brandweer van Klazienaveen heeft bij het ongeval assistentie verleend.
Bergingsbedrijf Koolen heeft de zwaarbeschadigde auto geborgen.
Kijk ook op onze Facebook > www.facebook.com/Newspowernl/

SONY DSC

 SONY DSC
SONY DSC