Man en vrouw opgepakt voor beramen moord (binnenland)

Eindhoven – Gisteren hield de politie een man en vrouw uit Eindhoven aan op verdenking van het voorbereiden van een moord. Zij zitten vast voor verder onderzoek. Het motief van het tweetal is mogelijk relationeel.

De recherche ontving zeer recent informatie over de op handen zijnde moord. Het beoogde doelwit betreft een vrouw uit Eindhoven. De info was dusdanig concreet en verontrustend dat de recherche een onderzoek opstartte. De verdachten en het beoogde slachtoffer zijn bekenden van elkaar.

De 44-jarige verdachte is door een arrestatieteam aangehouden. Hij zou namelijk in het bezit zijn van een vuurwapen. De 35-jarige vrouwelijke verdachte werd in een Eindhovense woning aangehouden. Tijdens het onderzoek in die woning is een vuurwapen ontdekt en voor onderzoek meegenomen.

Beide verdachten zitten vast en worden uitgebreid gehoord over deze zaak.