Hondsbrutale dieven stelen quad

Gepubliceerd door Angelo Hessel op

Biest-Houtakker – Een 28-jarige Bredanar is zaterdag 2 mei 2020 omstreeks 17.30 uur op de Kanaaldijkop brutale wijze door twee mannen op een motorfiets van zijn quad beroofd.

Het slachtoffer reed op zijn quad over de Kanaaldijk in de richting van Tilburg. Daar waar de weg overgaat in een verhard fietspad en een zandpad haalde hij een motor, een Gilera Runner met daarop twee personen in.

Ze bleven naast hem rijden en gebaarden hem om de snelheid te verminderen. Hij deed dat waarna ze aan de praat raakten. Op een gegeven moment sprong de passagier bij hem op de quad en ging voor hem zitten.

De aangever zag dat de bestuurder van de motor een tasje opendeed met daarin mogelijk een wapen. Het slachtoffer besloot daarop van de quad te springen.

Hierna reden ze weg in de richting van Haghorst. Het gaat om den rood-witte Yamaha 700 CC met een dubbele uitlaat. De motorrijder en de passagier hebben een getint uiterlijk.

De politie heeft nog met meerdere eenheden tevergeefs uitgekeken naar de motor en de quad. Ook werden in de omgeving op What’s App groepen getuigenoproepen geplaatst

Oproep
Heeft u iets gezien dat de politie kan helpen met de opsporing van de daders en of het terugvinden van de quad. Belt u dan met de politie via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Foto: Pixabay.com

Categorieën: Binnenland