Drugslab voor synthetische drugs bij boerderij aangetroffen (update)

Eext – De politie heeft vrijdag 1 mei in een schuur bij een boerderij aan de Vijzelweg in Eext een drugslab aangetroffen. Daarbij zijn vier mannen aangehouden op verdenking van het opzetten van een drugslab.

Bij het eerste onderzoek is gebleken dat in een schuur een lab aanwezig was voor de productie van synthetische drugs. Het lab was niet in werking, maar wel klaar voor productie.

Er zijn diverse goederen voor nader onderzoek in beslag genomen. Ook wordt uitgezocht welke drugs geproduceerd zou gaan worden.

De vier verdachten werden ter plekke aangehouden en zitten vast. Het gaat om drie mannen uit Bergen op Zoom (20, 29 en 31 jaar oud) en een 59-jarige man uit Roosendaal.

Ontmanteling
De Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) is vanwege de gevaarlijke chemische stoffen ter plaatse in Eext, LFO wordt bij het aantreffen en ontmantelen van drugslaboratoria van synthetische drugs ingezet, zodat dit werk veilig kan gebeuren.

Op zaterdag 2 mei gaat de LFO bij daglicht dit drugslab ontmantelen. De recherche is nog geruime tijd bezig zijn met onderzoek.

Archieffoto: Newspower.nl

Tip Newspower via WhatsApp
Heb je een nieuwstip, foto of video? App ons op:
06 – 30 62 02 90