Vrouw treft inbrekers aan in haar slaapkamer

Gepubliceerd door Angelo Hessel op

Zevenbergen – Een 69-jarige inwoonster van Zevenbergen kreeg donderdagavond 12 maart de schrik van haar leven toen zij wakker werd en twee inbrekers in haar slaapkamer zag staan. Die sommeerden haar om rustig te blijven en pas naar beneden te komen als zij weg waren.

Die donderdagavond werd er rond 21:00 uur bij de vrouw aangebeld op haar adres aan de van der Markstraat. Toen zij de deur opende stond er een jonge man voor haar die vroeg of er een bepaald meisje op dat adres woonde. Dat was niet het geval en dus vertrok de jongen weer.

Goederen en geld gestolen
Enige tijd later lag de vrouw op bed te slapen, toen zij wakker werd van lichtschijnsel in haar slaapkamer. Toen zij haar ogen opende zag ze tot haar schik twee jonge mannen in de slaapkamer staan. Een van hen vroeg haar of ze geld had terwijl de andere onverstoorbaar de kastjes op haar slaapkamer doorzocht.

Daarna zeiden ze tegen het slachtoffer dat ze rustig moest blijven en pas naar beneden mocht gaan als de mannen weg waren. Hierop vertrokken de mannen.

Eenmaal beneden zag de vrouw dat haar woning volledig doorzocht was. Zij miste goederen en wat contant geld.

Profiel
Een van de daders wordt omschreven als getinte jongen van ongeveer 1.60 meter lang. Hij had zwart kort haar en droeg een zwart jack, donkere broek, hij sprak Nederlands met een buitenlands accent.

Foto: Pixabay.com

Categorieën: Binnenland