Gewapende overval op supermarkt verloopt niet zoals gepland

Groningen – Een overvaller met een groot mes loopt een supermarkt binnen in Groningen. Voordat hij aan zijn overval begint valt het mes al uit een plastic tas op de grond. Hij eist geld bij de caissière, maar zij gaat niet op het dreigement in.

De politie Noord Nederland deelde beelden van de mislukte overval en is opzoek naar de man.
De overvaller liep op zaterdag 25 januari, rond 19.20 uur, een supermarkt binnen aan de Zonnelaan in Paddepoel, Groningen. Hij draagt een plastic tas bij zich en houdt zijn capuchon op in de winkel. De man loopt naar de balie en legt een chocoladereep op de band bij de kassa.

Wegrennen
De man lijkt de reep af te willen rekenen, maar op de beelden zien we dat een groot mes de onderkant van zijn tas opensnijdt en vervolgens op de grond valt. De overvaller pakt het mes op en bedreigt de medewerkster, hij wil geld hebben. De caissière weigert, waarna de man eerst rustig wegloopt en eenmaal buiten begint te rennen. Zelfs de chocoladereep laat de man liggen.