Auto te water, vrouw in kritieke toestand naar ziekenhuis (update)

Bovensmilde – In Bovensmilde is zondagmiddag een auto de Drentse Hoofdvaart in gereden. De bestuurster een 51-jarige vrouw uit Assen is uit de auto gehaald en in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht.

Waarschijnlijk belandde de auto door een aanrijding met een andere auto in het water. De auto verdween geheel onder het wateroppervlak.

De bestuurder van de andere auto is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

De politie doet verder onderzoek naar het ongeval. Veel hulpdiensten kwamen ter plekke. Ook de traumahelikopter is opgeroepen.

Weg weer vrij
Even na half twee vanmiddag kwam de politie naar buiten met het bericht van het incident. In Bovensmilde waren veel hulpdiensten ter plekke, ook de traumahelikopter werd opgeroepen. De weg van Smilde naar Bovensmilde werd afgesloten, inmiddels is die weer vrij voor verkeer.

Foto & Video: MeterNieuws.nl