Vrouw mishandeld en beroofd in haar woning

Winneweer – De politie kreeg zondagnacht rond 3.30 uur een melding van een woningoverval aan de Rijksweg te Winneweer.

De 59-jarige bewoonster zou kort voor het genoemde tijdstip in haar woning zijn overvallen door twee personen. Ze is hierbij mishandeld en licht gewond geraakt. Bij de overval is een nog onbekend geldbedrag gestolen. Na de overval gingen de twee daders er vandoor in nog onbekende richting.

Op dit moment is er nog niemand aangehouden. De politie is een onderzoek gestart. De politie bekijkt camerabeelden, doet een buurtonderzoek en de Forensische Opsporing doet sporenonderzoek. De politie komt graag in gesprek met mensen die iets gezien of gehoord hebben rond het tijdstip van de overval.

Heeft u iets opmerkelijks gezien ten tijde van de overval, of misschien daarvoor of erna? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.