Vrouw gewond bij steekincident in zorginstelling

Amsterdam – Op zondag 8 september omstreeks 12.00 uur heeft de politie een 76-jarige bewoner van een zorginstelling op de Postjesweg aangehouden na aanleiding van een steekincident. Hierbij raakte een 51-jarige medewerkster gewond.

Om 11.50 uur krijgt de meldkamer de melding binnen van het steekincident. De medewerkster heeft hierbij meerdere steekwonden opgelopen, maar is buiten levensgevaar.De 76-jarige bewoner van de instelling is vrijwel direct aangehouden. De verdachte raakte ook gewond doordat iemand het slachtoffer te hulp is geschoten. De verdachte is ontslagen uit het ziekenhuis en zit vast in een cellencomplex, waar hij in verzekering is gesteld.

De recherche is druk bezig met het onderzoek en hoopt snel duidelijkheid te krijgen over de toedracht van dit incident.

Foto: Pixabay.com