Gevonden lichaam is van vermiste Loes (18) uit Epe

(update) Oene-Vaassen – Het lichaam van de vermiste Loes uit Epe is zondag rond 15.00 uur gevonden in het water in het buitengebied van Oene. De politie gaat er vanuit dat ze door een noodlottig ongeval om het leven is gekomen. Een misdrijf wordt uitgesloten. Het onderzoek van de politie is hiermee afgesloten.

De vermiste 18-jartige vrouw verliet vrijdagnacht een feest in Oene. Daarna is niets meer van haar vernomen.

Politie heeft vandaag in een groot gebied met een groot aantal mensen gezocht. Dat gebeurde onder andere met paarden, een boot en een helikopter. In het onderzoek hebben we rekening gehouden met verschillende scenario’s. Het onderzoek naar de toedracht heeft tijd nodig gehad.

De vermissing maakte veel los, onder andere op social media en in de omgeving van Oene/Vaassen.

We waarderen de grote inzet en het meedenken in dit onderzoek.

De politie doet nu wel een dringend verzoek uit respect voor de nabestaanden om de foto van de vermiste vrouw en haar naam op social edia te verwijderen en niet meer te delen in berichtgeving over deze zaak.