Politie zoekt familie van 2-jarig meisje

(update) Den Haag – Op de Laan van Wateringseveld troffen agenten dinsdag 7 mei rond 10.00 uur een meisje van rond de 2 ½ jaar aan. Het meisje liep daar alleen op straat en ze riep daar om haar “Nani”, vermoedelijk bedoelde zij haar oma hiermee. De politie zoekt familie van het meisje.

Het donker getinte meisje heeft half lang zwart stijl haar. Ze draagt een wit vest met roze capuchon en een zwart glitterrokje met zilver riempje. Verder draagt ze te grote roze slippers, met roze glitters en bloemen, van het merk Birkenstock. Ze heeft mogelijk een Indisch of Zuid-Amerikaans of Aziatisch uiterlijk. De politie deed in de omgeving, onder andere bij kinderdagverblijven, een buurtonderzoek, maar vond hierbij niemand aan die haar miste. Agenten troffen het meisje lopend op straat aan, ter hoogte van de oneven genummerde percelen 781 t/m 791. Het meisje spreekt Nederlands, maar kon haar naam helaas niet vertellen.

Inmiddels is het gevonden meisje overgedragen aan Jeugdzorg. De politie is nu nog op zoek naar de familie van het meisje. Mist u haar en herkent u haar signalement? Bel dan met de districtsrecherche Den Haag-Zuid via 0900-8844.

Update
Inmiddels heeft de familie van het vermiste meisje zich zojuist gemeld bij Jeugdzorg.

Foto: Politie.nl