Schoonmaakster verdacht van oplichting bejaarde man (binnenland)

Vlissingen – Vrijdagochtend is een 56-jarige vrouw uit Vlissingen aangehouden op verdenking van oplichting van een 77-jarige man. Deze heeft aangifte gedaan.
De verdachte heeft langere tijd schoonmaakwerkzaamheden verricht voor het slachtoffer. Op een gegeven moment vraagt zij de man om geld omdat zij schulden heeft. In eerste instantie leent hij de vrouw geld om haar uit de brand te helpen, maar komt steeds meer onder drukt te staan om weer geld af te staan. Ook weet de vrouw de auto van het slachtoffer zonder zijn mede weten ondershands te verkopen. Als bovendien zonder zijn toestemming grote bedragen van zijn rekening worden afgehaald, neemt de man contact op met de politie.

De vrouw is vervolgens aangehouden en voor verhoor overgebracht naar een politiecellencomplex. Onderzocht wordt of zij mogelijk nog andere mensen heeft opgelicht. Foto: Politie.nl