Jongen (15) op verjaardagsfeest neergestoken

Rotterdam – Een verjaardagsfeest in de kantine van de speeltuin aan de Pascalweg werd vrijdagavond 15 maart wreed verstoord, toen zich een groep ongenode gasten meldde. Dit ontaardde rond half 11 in een vechtpartij, waarbij een 15-jarige jongen in zijn rug werd gestoken. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie zoekt getuigen.

Het feest was aanleiding voor een groep partycrashers om zonder uitnodiging mee te feesten. Zij werden verzocht te vertrekken. Dat deden zij, om later terug te komen met een grotere groep.

Hierop volgde een vechtpartij waarbij stokken werden gebruikt en in ieder geval een steekwapen. Toen de politie ter plaatse kwam was de bezoekende groep vertrokken.

Er is nog veel onduidelijk over de precieze toedracht. Heeft u iets gezien of heeft ie informatie en nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op via 0900-8844. Uw informatie anoniem melden kan ook, via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Archieffoto: Politie.nl