Brandstichting bij woning gemeenteambtenaar in Opsporing Verzocht

Tiel – Vanavond wordt in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de brandstichting bij een gemeenteambtenaar. Er is brand gesticht in zijn woning aan de Burgemeester van Altenastraat in Tiel.

De 42-jarige man en zijn twee kinderen schrikken enorm als zij in de nacht van woensdag 6 op donderdag 7 februari een harde knal horen. Toen de man naar beneden rende, zag hij dat de hele vloer van de woonkamer in vuur en vlam stond.

Hierdoor konden ze niet via de begane grond vluchten. Gelukkig konden ze via hun balkon overstappen op het balkon van de buren.

Vanavond wordt in het opsporingsprogramma meer informatie gegeven over deze zaak. Zo worden er signalementen gegeven en wordt meer verteld over de vluchtroute van de daders. De uitzending is dinsdag om 20.30 uur op NPO1.