Man doodgeschoten naast speeltuintje

Oss – In de Anna Bijnsstraat in Oss is maandagochtend rond 07.45 uur een man neergeschoten. Hij is aan zijn verwondingen overleden, zo meldt de politie.
De schietpartij vond plaats tussen de auto’s op een parkeerplaats van de doodlopende weg, naast het speeltuintje in de straat.

Het slachtoffer ligt onder een blauwe deken naast een Mercedes, waarvan de lichten nog aan staan. Daar omheen zijn schermen gezet, om de plaats delict uit het zicht van omstanders te houden.

Woonwijk
Rond de plaats van de schietpartij staan ook veel huizen. De politie denkt te weten wie het slachtoffer is, maar wil daarover nog niets naar buiten brengen.

De politie doet ter plaatse onderzoek. Daarvoor vliegt onder meer een politiehelikopter boven Oss. Die heeft beelden gemaakt van de omgeving. Volgens een politiewoordvoerder is er nog geen spoor van een dader of daders. Er zou een auto hard zijn weggereden na de schietpartij. Maar of die ermee te maken heeft is nog niet bekend.

Getuigen
Het gebied rond de auto’s is afgezet. Binnen de afzetting is ook één huis, waar zich wat mensen hebben verzameld. Agenten spreken met mensen in de buurt, om te achterhalen of zij mogelijk iets hebben meegekregen van de schietpartij.
De Anna Bijnsstraat is afgesloten. De straat wordt ’s ochtends veel gebruikt door scholieren die naar school fietsen. Zij moesten omrijden. Bron: Brabants Dagblad