Verdachte aangehouden na steekincident

Gepubliceerd door Angelo Hessel op

Enschede – De politie heeft een 34-jarige man uit Enschede aangehouden in verband met een steekincident op de Deurningerstraat op donderdagavond 24 januari.

Daarbij raakte een 38-jarige man gewond, hij werd naar het ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar getuigen van het steekincident.

Gisteravond rond 01.30 uur kreeg de politie de melding dat er iemand was neergestoken aan de Deurningerstraat. Na het steekincident reed de verdachte weg in een zwarte Volkswagen Golf. Niet veel later werd de man aangehouden. Ondanks dat we iemand hebben aangehouden zoeken we toch naar getuigen die meer informatie hebben.
Heeft u meer informatie?

Rond het tijdstip van het incident lagen natuurlijk veel mensen te slapen, maar misschien heeft u gisteravond tussen 01.30 uur en 02.00 uur toch iets gezien of gehoord.

Of misschien woont u op de Deurningerstraat, tussen de Lasondersingel en de Roomweg, en heeft u camera’s aan uw woning hangen die het incident of de zwarte Volkswagen Golf hebben gefilmd. Neem dan contact op met de politie via 0900 8844 of onderstaand tipformulier. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.

Categorieën: Groot Nieuws