Drie gewonden bij schietpartij Winterswijk

Gepubliceerd door Angelo Hessel op

Winterswijk – Het begon vannacht even na 1.00 uur met een melding van een vernieling aan een woning aan de Keizersdwarsweg in Winterswijk.

De drie verdachten van deze vernieling zijn na dit incident vertrokken in een zwarte Skoda, met het cijfer 99 in het kenteken.

Politiemensen waren met de melder in gesprek toe de drie verdachten terugkeerden naar de woning. Op dat moment is er geschoten waarbij een politie collega gewond is geraakt. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd waar hij na behandeling is ontslagen.

De drie verdachten vertrokken wederom in de zwarte auto en zijn kort daarna aangehouden.

Een van de inzittenden was zwaar gewond en is per helikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen vervoerd. De bestuurder van de auto was ook gewond.

Bij de woning zijn nog twee verdachten aangehouden, in totaal gaat het om dus vijf verdachten. Het politieonderzoek is nog in volle gang.

Heeft u iets gezien of gehoord?
De politie wil het heel graag weten als u de zwarte Skoda met het cijfer 99 in het kenteken vannacht heeft gezien in de omgeving van de Keizersdwarsweg in Winterswijk. Neem dan contact met de politie via 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Archieffoto: Newspower.nl

Categorieën: Binnenland