Politieagent die crashte in Dwingeloo nog in ziekenhuis met breuken en klaplong

Dwingeloo – De politieagent die dinsdagavond crashte met zijn dienstwagen in Dwingeloo ligt nog in het ziekenhuis. De man was met een hond op weg om inbrekers op te sporen, maar raakte van de weg. De agent heeft meerdere botbreuken en een klaplong.

Dat laat de politie weten. Aanvankelijk wilde de politie niet veel kwijt over het ongeluk. Nu schrijft de politie Meppel dat er veel vragen komen over hoe het met de man en de hond gaat.

De hond is met de schrik vrij gekomen bij het ongeluk. De politieagent hoopt snel weer naar huis te kunnen.
Het ongeluk gebeurde nadat er twee inbrekers werden betrapt aan de Levimaat in Dwingeloo. De politie werd ingeschakeld, maar de inbrekers gingen ervandoor in een Peugeot 107. Bron: Politie/DvhN

Bericht > Politie Meppel

Op dinsdag 6 november kreeg onze collega hondengeleider een zwaar ongeluk met zijn dienstauto. Hij was toen op weg naar een melding “betrapte woninginbrekers” in Dwingeloo.

Er zijn veel mensen die vragen hoe het met hem en de diensthond gaat, vandaar in overleg met hem een kleine update. Hij is momenteel nog in het ziekenhuis met enkele breuken en een klaplong maar hoopt snel weer naar huis te kunnen gaan.

De hond lijkt met de schrik vrij te zijn gekomen. We zijn als politie Zuidwest-Drenthe blij dat het, vergeleken met de impact van het ongeval, naar verhouding goed met hem gaat en wensen hem veel beterschap.