Man tijdens stappen in gezicht geslagen met glas

Almelo – Een 20-jarige man uit Almelo is afgelopen nacht tijdens een avondje stappen gewond geraakt toen hij met een glas in zijn gezicht werd geslagen. Hij moest zich in het ziekenhuis aan zijn verwondingen laten behandelen. De politie zoekt de verdachte en roept getuigen op zich te melden.
Rond 2.15 uur ontstond er een opstootje in de uitgaansgelegenheid aan de Grotestraat in Almelo.

De verdachte is er na het incident vandoor gegaan. De politie zoekt naar een blanke man van ongeveer 25 jaar, met een atletisch postuur en blond haar. Hij droeg gisteravond een blauwe trui of vest.

Getuigen gezocht!
Weet je wie deze man is? Of heb je het incident gezien of misschien zelfs gefilmd en heb je nog niet met de politie gesproken? Dan komt de politie graag met je in contact. Dat kan via Facebook of onderstaand tipformulier maar ook telefonisch via 0900-8844. Eventuele filmbeelden kun je ook uploaden via het tipformulier.

https://www.politie.nl/nieuws/2018/oktober/14/02-almelo-man-tijdens-stappen-in-gezicht-geslagen-met-glas.html