Vrouw gearresteerd in moordonderzoek Daan Mellée uit Enschede

Enschede – Op vrijdagmorgen 5 oktober is een 32-jarige inwoonster van Enschede in haar woonplaats aangehouden in verband met het onderzoek naar de gewelddadige dood op Daan Mellee. De vrouw wordt verdacht van betrokkenheid bij zijn dood. Het stoffelijk overschot van Daan Mellee (26) werd op dinsdagmiddag 3 juli aangetroffen in zijn woning aan het Oosterveld. Hij bleek door vuurwapengeweld om het leven te zijn gekomen.

Eerdere aanhoudingen
In het onderzoek naar de gewelddadige dood op Daan Mellee werden al eerder aanhoudingen verricht. Alhoewel deze twee personen inmiddels in vrijheid zijn gesteld, worden zij nog steeds als verdachten gezien. De 32-jarige vrouw uit Enschede die vanochtend is aangehouden, werd ingesloten op het bureau. Daar zal zij worden gehoord.

Opsporing verzocht en andere programma’s
In de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 2 oktober werd uitvoerig stil gestaan bij de dood van Daan Mellee en de laatste dagen voor zijn dood. Naast een uitvoerige reconstructie werden er diverse vragen gesteld.

Ook in het programma Hart van Nederland op SBS6 werd aandacht gevraagd voor dit opsporingsonderzoek.

Ook in de regionale opsporingsprogramma’s Onder de Loep (Overijssel), Bureau 010 (Amsterdam), Bureau NH (Noord Holland) en Bureau Rijnmond (Rotterdam) werd aandacht gevraagd voor het onderzoek naar de dood van Daan Melee. Deze uitzendingen leverden in totaal negen tips op. Deze tips zijn momenteel in onderzoek.