Koninklijke onderscheiding voor brandweerman Hans Kuiper

Klazienaveen – Hans Kuiper (57) kreeg vanavond uit handen van burgemeester Eric van Oosterhout van de gemeente Emmen een Koninklijke onderscheiding uitgereikt. Hans heeft zich maar liefst 25 jaar trouw ingezet als brandweerman.

Hans doet stapje terug

In de brandweerpost aan de Derksweg nam Hans vanavond, na ruim 25 jaar tevens afscheid als brandweerman! Overigens blijft hij nog wel verbonden aan de brandweerpost in zijn woonplaats maar niet meer repressief.

Jubilarissen

Daarnaast werden er op deze speciale bijeenkomst drie jubilarissen in het zonnetje gezet voor hun bewezen diensten, Jurgen Sulmann voor 30 jaar brandweerdienst, Derk van Veenen 12,5 jaar en Jaco Middag 25 jaar.

Diploma’s

Ingrid ter Veen en Raymond Tenfelde kregen een diploma manschap A uitgereikt. Stephan Jalving en Martijn Kikstra kregen hun diploma brandweerchauffeur.

Nieuwe Postchef

Dinsdagavond (10 juli 2018) werd tevens het commando/postchef van Post Klazienaveen door Hoofd Incident Bestrijding Marcel Kuper overgedragen van Martijn Kikstra naar Marcel van Alphen.

Afsluiting 

Na afloop van alle plechtigheden werd deze zeer bijzondere en heugelijke avond afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje in de brandweerkantine.

Foto’s: Newspower.nl