Dode bij aanrijding op A4

Hoogerheide – Op de A4 ter hoogte van Hoogerheide (vlakbij knooppunt Zoomland) is zaterdagochtend 30 juni 2018 rond 08.40 uur door nog onbekende oorzaak een aanrijding gebeurd tussen een personenauto en een vrachtwagen. Daarbij is iemand overleden. De weg is afgesloten.
Het is al het tweede ernstige verkeersongeval op de A4 deze zaterdag. Eerder vanochtend botste een personenbusje op een stilstaande vrachtwagen met oplegger. De weg is hiervoor afgesloten, verkeer in de rijrichting Vlissingen / België werd vanaf de afrit Hoogerheide omgeleid.
Kort na half negen vond vlak voor deze afrit een tweede aanrijding plaats, waarbij een dodelijk slachtoffer te betreuren valt. De politie roept verkeer richting Zeeland en België dringend op de verkeersinformatie van Rijkswaterstaat te raadplegen.