Emmen: politie zoekt veroorzaker van aanrijding

Emmen – Op maandag 27 november omstreeks 17.15 uur heeft er een aanrijding plaats gevonden tussen twee auto’s op de Rondweg te Emmen. De aanrijding vond plaats bij de verkeerslichten van de oprit van de Rondweg naar de verbindingsweg Emmen – Klazienaveen, de N862.

De bestuurster van de aangereden auto kwam uit de richting van de Phileas Foggstraat. Zij reed in een grijze Mazda Cx-5. Een bestuurder/bestuurster van een tot nu toe onbekende auto botste achterop haar auto.
Na dit incident is de bestuurster van de voorste auto een stukje doorgereden naar de volgende uitvoegstrook om veilig aan de kant te kunnen staan. Helaas bleek de veroorzaker van de aanrijding te zijn doorgereden.

De Politie Emmen is op zoek naar getuigen van deze aanrijding. Weet u meer van deze aanrijding dan verzoeken wij u om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.