Beelden gestolen bankpas in Opsporing Verzocht

Goes – In het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht zijn vanavond beelden te zien van een diefstal van een bankpas bij de HEMA aan de Klokstraat en het pinnen met deze gestolen pas bij de pinautomaat aan de Van Doornestraat, beiden op maandagmiddag 19 juni jl.

Een man en een vrouw weten van een bejaarde man (82) aan de achterzijde van de HEMA een bankpas te stelen. Vermoedelijk heeft het duo kort daarvoor de pincode afgekeken, toen de Goesenaar in de HEMA afrekende.

Snel daarna werd door twee mannen met deze bankpas bij de pinautomaat van de Rabobank op het parkeerterrein van de Agrimarkt aan de Van Doornestraat een flink geldbedrag gepind. De man, die bij de HEMA de pincode van het slachtoffer afkeek, is dezelfde man, die aanwezig was toen bij de geldautomaat werd gepind.

Opsporingsbericht
De camerabeelden in de HEMA en bij de pinautomaat van de Rabobank staan in een speciaal opsporingsbericht.

https://www.politie.nl/mijn-buurt/gezochte-personen/2017/oktober/08-diefstal-goes.html

(Her)kent u een van deze mensen? Bel dan de politie: 0800-6070. Belt u liever anoniem: 0800-7000 of via de website www.meldmisdaadanoniem.nl.

Uitzendingen
De live uitzending van Opsporing Verzocht is op dinsdag 31 oktober vanaf 21.40 uur op NPO1. Op woensdag 1 november kunt u nog een herhaling van de uitzending bekijken op NPO2 rond 12.00 uur.